Afgelopen maand konden we het aantal stallingen uitbreiden van vier naar zeven. Bij drie Leidse woon-zorginstellingen hebben we nu een van onze fietsen mét baliefunctie staan. Kijk voor precieze locatie op onze website http://www.fietsmaatjesleidenleiderdorp.nl onder tabblad fietsen.  

Hier Patrick van der Laan van BikeTotaalVanHulst Stevenshof die Fiets 9 aflevert bij Roomburgh in de door onze eigen vrijwilligers gebouwde fietsenschuur.

Mede-coordinator van Leiden Zuid Harrie Tuinhof was erbij toen Patrick Fiets 10 afleverde in zorgcentrum Rijn en Vliet. Hij mag daar zelfs in de hal staan. Fiets 8 leverde Franc Huisman af in Huis op de Waard waar Marente voor deze fiets een perfecte stalling in hun binnentuin heeft gemaakt. Het lijkt verwarrend al die nummers, maar alle onze fietsen staan nu eenmaal geregistreerd met een uniek frame- en slotnummer bij de leveranciers voor garantie en onderhoud en bij de verzekering.