Dit bericht blijft voorlopig boven nieuwe berichten staan!
De komende tijd zal deze website wat veranderingen ondergaan, het menu wordt aangepast en er komen nieuwe pagina’s waaronder een pagina met veelgestelde vragen (FAQ, Frequnetly Asked Questions), een downloadpagina met o.a. een verzameling formulieren, handleidingen, brochures en de vijf rittenkaart.

Het menu gaat er zo uitzien:
– NIEUWS
— Nieuwsbrief
– INFO
— Vrijwilligers
— Gasten
— Sponsoren
— Fietsen
— Contact
— — Leiden West
— — Leiden Zuid
— — Leiden Midden
— — Leiden Noord
— — Leiderdorp
— Over ons
– SERVICE
— Faq
— Routes
— Links
— Downloads
— Media (foto’s + video’s)
– ZOEKEN

Ben je de weg kwijt, dan ku je altijd de zoekfunctie “ZOEKEN” rechtsboven in het menu gebruiken

Commentaar kun je sturen naar de webmaster

Rotary houdt Fietsmaatjes op de weg


Op 12 juli kreeg voorzitter van Fietsmaatjes LeidenLeiderdorp Ben Crul bij de fietsmaatjesstalling Roomburgh een cheque van €1650 van voorzitter Rotary Leiden AM Marc la Rivière (li) voor de duofietsen van Fietsmaatjes. Het bedrag was bij elkaar gehaald uit de kaartverkoop van het jaarlijkse Kerstconcert van Rotary Leiden AM waarvoor een lokaal goed doel gezocht werd. Omdat Rotarylid Marjolein Fontijne (re) ook enthousiast vrijwilliger bij Fietsmaatjes LeidenLeiderdorp is, wist zij dat bij het op de weg houden van de gesponsorde duofietsen ook onderhoudskosten gemaakt horen, die niet volledig gedekt worden door de drie euro eigen bijdrage die elke gast per rit betaalt. Ben Crul: ‘We willen Fietsmaatjes voor iedereen bereikbaar houden, dus dat bedrag verhogen wij niet, maar donaties als deze zijn meer dan welkom omdat sommige onderdelen van onze – inmiddels al – 16 fietsen door het dagelijks gebruik nu eenmaal slijten en vervangen moeten worden. Als zo’n fiets stilstaat, worden gast én vrijwilliger gedupeerd en dat is niet de bedoeling van Fietsmaatjes. Aanmelden kan nog steeds via www.fietsmaatjesleidenleiderdorp.nl.’

Op zaterdag 13 juli trapt Fietsmaatjes Schiedam af.

https://www.ad.nl/waterweg/project-fietsmaatjes-gaat-tijdens-zomerfeest-van-start~ab85c13e0/

De website van Fietsmaatjes Schiedam vind je hier:

https://www.fietsmaatjesschiedam.nl

Voor diegene die de nieuwsbrief van juni (nog) niet heeft gelezen, steun ons!

Actie Warm Hart kan ons euro’s opleveren als…..

Met ons rittengeld dekken wij maar de helft van onze onkosten. Er moet wel eens wat vervangen worden tja. Om fietsmaatjes voor iedereen bereikbaar te houden blijft het rittengeld €3 per rit. Dus zijn wij afhankelijk van donaties en acties als deze. Natuurlijk zit er bij KRO-NCRV ook een wervingsaspect aan, maar als je dat kan hebben stem dan via https://www.kro-ncrv.nl/warmhart/fietsmaatjes-leiden-leiderdorp op ons. Elk emailadres kan één stem uitbrengen, dus zeg, mail en stuur het door. Elke stem telt.

 

Bijgevoegd is de link naar het jaarverslag 2018 van FietsmaatjesLeidenLeiderdorp

Jaarverslag 2018 def 190617 (PDF, 2 mb)

Uitreiking sponsorcheque door AH Santhorst 22 juni 2019 Albert Heijn Santhorst reikte op 22 juni 2019 een sponsorcheque uit aan Wim Schellekens, secretaris van het Bestuur van Fietsmaatjes LeidenLeiderdorp. Fietsmaatjes is erg blij met deze acties om daarmee Fietsmaatjes op de fiets te houden. Dank!!

Wandelchallenge Praktijk voor fysiotherapie Ommedijk i.s.m. Goudeket fysiotherapie

Fysiotherapiepraktijk Ommedijk organiseerde 0p 21 juni een wandeltocht voor hun cliënten en andere belangstellenden in de Bloemerd in Leiderdorp. De lengte van de wandeling is aangepast aan ieders mogelijkheden.. Ook Fietsmaatjes LeidenLeiderdorp fiets mee.

De opbrengst van deze wandeltocht schenkt Fysiotherapie Ommedijk aan Fietsmaatjes: mooi initiatief.

Hieronder een impressie

Vanaf 4 juni is deze website ook bereikbaar via fmlld.nl Wanneer je dat adres intikt kom je automatisch op deze website uit. Voor emailadressen die eindigen op @fietsmaatjesleidenleiderdorp.nl werkt dat (nog) niet.