Fietst u graag in onze mooie omgeving en wilt u iemand anders hier ook van laten genieten? Iemand die graag wil fietsen maar dit niet (meer) zelfstandig kan? Ook voor u, als potentiële vaste vrijwilliger staat de duofiets klaar, om samen met een gast een gezellige rit te maken. Uit ervaring blijkt dat onze vrijwilligers hier net zo veel plezier aan beleven als onze gasten.

U kunt zich aanmelden voor een dagdeel eens in de veertien dagen, eens in de week of maand. U begint vanzelfsprekend met een gedegen instructie (‘rijbewijs’) voordat u op pad gaat met de kostbare gast en fiets.

Meld u aan via dit deelnemersformulier. Print het deelnemersformulier, scan het ondertekende formulier en stuur het naar daarna naar contact@fietsmaatjesleidenleiderdorp.nl óf stuur het naar Ben Crul, Rijndijk 128 2331 AJ Leiden.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Kijk dan op onze contactpagina.

Elke aspirant-vrijwilliger krijgt na aanmelding via het deelnemersformulier instructie waarin alles uit deze werkwijze vrijwilligers aan de orde komt en geoefend wordt én toegang tot ons online roostersysteem. Kijk voor de locaties van de fietsen op deze pagina.