Stichting de CarolusGulden die activiteiten en initiatieven subsidieert die leiden tot verbetering van het zelfstandig wonen en welzijn van ouderen in Leiden en omgeving en landen in ontwikkeling, heeft deze week wederom een aanvraag van ons gehonoreerd voor de aanschaf van twee duofietsen: Fiets 13 en 14. Het fietsende duoblauw met vrolijke bemanning wordt een vast onderdeel van het stadbeeld in Leiden en Leiderdorp. De fietsen zijn inmiddels besteld en worden in juli afgeleverd. Fiets 13 zal in Leiderdorp gestald worden en Fiets 14 op de Haagweg, waar zowel Leiden Zuid, West als Midden er gemakkelijk bij kunnen.

Dat het niet altijd prijs is met onze aanvragen bewijst de afwijzing van onze aanvraag bij de 3e ronde Leidse subsidieregeling Sportstimulering. In de vierde rond hopen wij op meer succes. Fietsmaatjes zijn immer op hun niveau ook sportief bezig!