We willen de ritprijs laag houden zodat het voor iedereen die niet zelfstandig kan fietsen, toch mogelijk is om een tochtje op de duofiets te maken. En het onderhoud van de fietsen is duur. We weten dat sommige gasten best wel wat meer zouden willen geven en ook anderen zouden wel eenmalig of zelfs jaarlijks een donatie willen maken.
We hebben nu een pagina op de website (onder INFO) “Vrienden van Fietsmaatjesleidenleiderdorp”, waar men makkelijk via iDeal een donatie kan maken. En wie dat jaarlijks wil doen, kan dat laten weten bij de berichtenbox op die pagina.

Zelf geld overschrijven kan natuurlijk ook, maak het gewenste bedrag over naar Iban NL64RABO0314259600 ten name van Stichting Fietsmaatjes Leiden-Leide (langer mocht de naam niet zijn) onder vermelding van “Vrienden van Fietsmaatjesleidenleiderdorp”.